Lelijke uitglijder CSW

Geplaatst op: 25 februari 2024

Tegen hekkensluiter Kagia ging CSW op eigen veld lelijk onderuit. De ploeg uit Wilnis werd op een 0-3 nederlaag getrakteerd tegen een uiterst effectief Kagia.

Heel veel balbezit voor CSW tegen een zeer compact spelend Kagia dat loerde op de counter. Mogelijkheden in de beginfase waren er voor Jelle v.d. Bosch die prima inschoot maar de doelman van Kagia kon de bal nog net uit de hoek tikken. Vervolgens een goede voorzet van Noah Steen richting Stijn Molenaar die goed inkopte maar de bal in de handen van de doelman zag belanden. Even later een halve omhaal van Teun Gieling maar ook nu stond de doelman op de goede plek. Uit een hoekschop van CSW leek de bal in het doel te verdwijnen maar een verdediger van Kagia bracht redding op de doellijn. Wat niemand verwachtte gebeurde toch. CSW kwam op achterstand na een heel ongelukkig moment. Een verre terugspeelbal verdween zomaar in het eigen doel. Enkele minuten later kreeg Kagia een vrije trap op de rand van de zestienmeter na een domme overtreding. Uit deze vrije trap kwam Kagia op 0-2 want de bal verdween op schitterende wijze in de bovenhoek. CSW stond voor een helse klus om dit nog goed te maken. De ploeg probeerde van alles maar in de overvolle zestienmeter was er geen doorkomen aan.

Na rust ging CSW verbeten op jacht naar een treffer maar ontbrak het de ploeg ook wel een beetje aan het nodige geluk. Na een inzet van v.d. Bosch leek de bal in het doel te rollen maar nu bracht de paal redding en een schot van Soulaimane Ouhamad werd wederom door de doelman onschadelijk gemaakt. Met nog twintig minuten op de klok werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid door Kagia. Na een goed uitgespeelde aanval werd de bal vanaf de rand van het zestienmetergebied beheerst binnengeschoten. CSW probeerde het nog wel maar het ontbrak ook aan het nodige vernuft om het Kagia echt lastig te maken. Een zeer teleurstellende nederlaag voor CSW mede natuurlijk ook door het feit dat de wedstrijd in een paar minuten tijd werd weggegeven.

Tegen hekkensluiter Kagia ging CSW op eigen veld lelijk onderuit. De ploeg uit Wilnis werd op een 0-3 nederlaag getrakteerd tegen een uiterst effectief Kagia. Heel veel balbezit voor CSW tegen een zeer compact spelend Kagia dat loerde op de counter. Mogelijkheden in de beginfase waren er voor Jelle v.d. … Lees meer »