001 - Tuimarkt
TwirlPower nodigt kinderen uit voor een middag vol plezier met Twirl, Dans & Doe

TwirlPower nodigt kinderen uit voor een middag vol plezier met Twirl, Dans & Doe


Geplaatst op: 25 februari 2024

TwirlPower, de bruisende twirl-afdeling van VIOS Mijdrecht, organiseert op zondag 7 april een spannende Twirl, Dans & Doe - Dag, speciaal voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit Mijdrecht en omgeving. Het evenement vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur in het clubgebouw aan de Windmolen in Mijdrecht. 

TwirlPower wil graag dat iedereen kennis kan maken met de leuke sport van Twirl & Dance en ervaren hoe geweldig het is om deel uit te maken van een vereniging waar sport en gezelligheid samenkomen. Twirlen, een sport met een baton, biedt een scala aan bewegingen en kunsten, waarbij je zelfs met de baton kunt gooien! En terwijl je de baton draait, kun je dansen op bekende pop- of musicalmuziek. Maar ook zonder baton kun je dansen, van HipHop tot klassieke dans, met of zonder attributen.

Deel uitmaken van een vereniging betekent niet alleen dat je bezig bent met je favoriete bezigheid; je leert ook veel leeftijdsgenoten kennen en TwirlPower, samen met VIOS, organiseert tal van leuke activiteiten naast de lessen. Van barbecues tot spelletjesmiddagen en kerstknutselmiddagen; binnen een vereniging leer je samen te werken, respect te tonen en vooral veel plezier te hebben met de vrienden die je maakt.

Op de Twirl, Dans & Doe - Dag zorgt TwirlPower voor alle benodigdheden, dus het enige wat je hoeft mee te nemen zijn je sportkleren en een gezellig humeur! Wil je deelnemen aan deze fantastische middag? Stuur dan een e-mail naar twirlpower@vios-mijdrecht.nl met daarin de naam en leeftijd van de deelnemer. Na ontvangst van je e-mail ontvang je een bevestigingsmail terug met een definitief inschrijfformulier.

Laat je betoveren door de wereld van Twirl & Dance en doe mee aan deze onvergetelijke middag vol plezier!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TwirlPower nodigt kinderen uit voor een middag vol plezier met Twirl, Dans & Doe

TwirlPower, de bruisende twirl-afdeling van VIOS Mijdrecht, organiseert op zondag 7 april een spannende Twirl, Dans & Doe - Dag, speciaal voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar uit Mijdrecht en omgeving. Het evenement vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur in het clubgebouw aan de Windmolen in Mijdrecht.  … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: