001 - Tuimarkt
Webinar financiële regelingen voor mantelzorgers

Webinar financiële regelingen voor mantelzorgers


Geplaatst op: 26 februari 2024

In het gratis webinar financiële regelingen hoor je op dinsdagavond 19 maart welke regelingen er voor zijn voor mantelzorgers en waar je profijt van kunt hebben als je langdurig voor iemand zorgt. Zo kun je met meer kennis je belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties.

Inhoud webinar

Als je voor iemand zorgt, heb je te maken met verschillende wetten en regelingen. Best lastig om als mantelzorger te weten waar je rekening mee moet houden en wat de consequenties daarvan voor jou zijn. Om je op weg te helpen organiseert Mantelzorg De Ronde Venen van Tympaan De Baat dit gratis webinar financiële regelingen.

Tijdens het webinar vertellen Rianne Hanning en Natalia Vermeulen op een toegankelijke- en overzichtelijke wijze over de verschillende regelingen. Ze leggen uit wat de eventuele financiële consequenties zijn van deze regelingen voor jou als mantelzorger en waar je profijt van kunt hebben.

Aanmelden

Datum: dinsdag 19 maart
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Deelname: gratis
Aanmelden: https://www.mantelzorg.nl/pro/aanmeldformulier-webinar-financiele-regelingen/
Je kunt je tot 12 maart aanmelden.

Kun je niet op deze dag? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken. 

Mantelzorg De Ronde Venen

Mantelzorg De Ronde Venen van Tympaan De Baat is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorg je voor iemand in je omgeving en sta je nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op: www.mantelzorgderondevenen.nl.

MantelzorgNL

De inhoud van het webinar is samengesteld en wordt verzorgd door Mantelzorg NL, de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een familielid, vriend of buur. Met als missie dat mantelzorgers op een bij hen passende manier kunnen zorgen en in staat zijn deze zorg te combineren met andere activiteiten.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Webinar financiële regelingen voor mantelzorgers

In het gratis webinar financiële regelingen hoor je op dinsdagavond 19 maart welke regelingen er voor zijn voor mantelzorgers en waar je profijt van kunt hebben als je langdurig voor iemand zorgt. Zo kun je met meer kennis je belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Inhoud webinar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: