001 - De Baat
Omstanders redden man uit brandende auto na ongeluk op N201

Omstanders redden man uit brandende auto na ongeluk op N201


Geplaatst op: 27 februari 2024

Een automobilist is dinsdagochtend na een ongeluk op de N201 tussen Vreeland en Kortenhoef op het nippertje uit een brandende auto gehaald. De weg is voorlopig nog dicht voor politieonderzoek en opruimwerkzaamheden.

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur ter hoogte van het Witte Strandje. De auto lijkt tegen een boom te zijn geknald en vloog daarna meteen in brand.

Omstanders hebben een raam ingetikt en hebben het slachtoffer uit de auto gehaald. Twee leden van brandweer die toevallig passeerden hielpen daarbij door de brand met hun eigen blusser te bestrijden.

De brandweer maakte de klus kort daarna af maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Voor de hulpverlening is ook een traumahelikopter ingezet, het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Laatst bewerkt op: 27 februari 2024 15:21

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Omstanders redden man uit brandende auto na ongeluk op N201

Een automobilist is dinsdagochtend na een ongeluk op de N201 tussen Vreeland en Kortenhoef op het nippertje uit een brandende auto gehaald. De weg is voorlopig nog dicht voor politieonderzoek en opruimwerkzaamheden. Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur ter hoogte van het Witte Strandje. De auto lijkt tegen een boom te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: