Het VerkeersCollege gaat rijinstructeurs opleiden

Het VerkeersCollege gaat rijinstructeurs opleiden


Geplaatst op: 28 februari 2024

Vanaf maart 2024 zal bij Het VerkeersCollege het opleidingspakket verder worden uitgebreid.

U kon al voor al uw rijbewijzen (theorie en praktijk), chauffeursopleidingen (rijbewijs + code 95),  en zelfs het Vaarbewijs, Heftruck en BHV bij ze terecht. En vanaf maart 2024 starten ze ook met een opleiding tot rij-instructeur.

"Vanwege onze aanhoudende groei en hierdoor ook steeds opnieuw de vraag naar nieuwe instructeurs hebben we besloten om naast onze reguliere rij-opleidingen ook rij-instructeurs te gaan opleiden"

Erwin Veenboer is eigenaar van Het VerkeersCollege en is zelf al ruim 30 jaar rij-instructeur voor alle rijbewijs categorieën. Naast zijn huidige werk bij Het VerkeersCollege geeft hij al 20 jaar als docent les bij De Verkeersacademie in Nieuwegein. De Verkeersacademie is de grootste rij-instructeursopleider in Nederland. Met zijn jarenlange ervaring zal Erwin, in nauwe samenwerking met de Verkeersacademie, zelf rij-instructeurs gaat opleiden, bij Het VerkeersCollege in Mijdrecht.

Op deze manier kunnen we mensen die instructeur willen worden een GRATIS opleiding aanbieden om ze daarna direct te laten instromen als instructeur bij Het VerkeersCollege. Een groot voordeel is dat tijdens de opleiding (4-5 maanden) de instructeurs al gewend raken aan de cultuur en manier van opleiden binnen Het VerkeersCollege.
En de stage zorgt er ook voor dat ze meteen bekend zijn met de wegen in de regio en het examengebied, zodat ze daarna direct zelf aan de slag kunnen.

Dus heeft u het altijd al leuk gevonden om jonge mensen les te geven en u zit graag op de weg ? Dan is dit u kans.
Laat u GRATIS omscholen tot Rijinstructeur bij Het VerkeersCollege. En u bent na de opleiding verzekerd van een Top baan bij een leuke rijschool. Meer weten? Bel dan met: 0297-250 638 en vraag naar Erwin Veenboer.Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het VerkeersCollege gaat rijinstructeurs opleiden

Vanaf maart 2024 zal bij Het VerkeersCollege het opleidingspakket verder worden uitgebreid. U kon al voor al uw rijbewijzen (theorie en praktijk), chauffeursopleidingen (rijbewijs + code 95),  en zelfs het Vaarbewijs, Heftruck en BHV bij ze terecht. En vanaf maart 2024 starten ze ook met een opleiding tot rij-instructeur. "Vanwege … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: