Atlantis 2 wint van DES 2 en weerhoudt ze van het kampioenschap

Geplaatst op: 4 maart 2024

Op 2 maart reist het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 af naar Den Hoorn om de wedstrijd tegen DES 2 te spelen. Als DES 2 wint worden zij in eigen huis kampioen. Voor de wedstrijd stond Atlantis 2 samen met HKV/Ons Eibernest 2 en KZ Danaïden 2 gelijk met 9 punten in de ranglijst. Punten pakken zal dan voor Atlantis 2 ook belangrijk zijn om meer zekerheid te krijgen om te handhaven in de reserve 2e klasse.

Atlantis 2 schiet uit de startblokken. Na eerst met 1-0 achter te komen maken ze zelf 4 doelpunten en staan ze na 5 minuten 1-4 voor. Hierna wordt het spannender, omdat na ruim een kwartier te hebben gespeeld de stand weer even gelijk wordt met 6-6. Atlantis twee weet zit echter te herpakken en zorgt ervoor dat de stand waarmee de rust in wordt gegaan 6-10 is.

In de rust worden er nog wat tactische dingen besproken om zo door te blijven gaan. Echter wordt het na 6 minuten te spelen in de tweede helft een gelijke stand van 11-11. Atlantis 2 moet zich wederom herpakken en doet dit dan ook. Atlantis 2 maakt eerst zelf meer doelpunten dan de tegenstander waardoor de voorsprong terug wordt genomen en de stand 13-14 wordt. Hierna lukt het Altantis 2 om 4 doelpunten te maken en zo wordt de stand 13-18. DES 2 wil zich echter nog niet gewonnen geven en probeert nog te zorgen voor het kampioenschap. Ze komen terug tot 17-20, maar dan klinkt toch echt het fluitsignaal.

Zo verslaat Atlantis 2 de koploper DES 2 en wordt hun kampioenschap nog uitgesteld. Volgende week (zaterdag 9 maart 2024) speelt Atlantis 2 thuis in sporthal Phoenix tegen KZ Danaïden 2 om 15:20. Atlantis 2 zal voor het einde van het seizoen nog punten moeten pakken om zeker(der) te zijn van de handhaving, dus de wedstrijd zal spannend en belangrijk worden. Zien we jullie dan?

Op 2 maart reist het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 af naar Den Hoorn om de wedstrijd tegen DES 2 te spelen. Als DES 2 wint worden zij in eigen huis kampioen. Voor de wedstrijd stond Atlantis 2 samen met HKV/Ons Eibernest 2 en KZ Danaïden 2 gelijk met … Lees meer »