001 - Escaperoom aglemeen
Atlantis F1 haalt kampioenschap binnen

Atlantis F1 haalt kampioenschap binnen


Geplaatst op: 4 maart 2024

Op zaterdag 2 maart speelde Atlantis F1 om 09:00 uur een wedstrijd tegen ESDO F2 in Kockengen. ESDO F2 begon de wedstrijd op de tweede plek in het klassement, een plekje onder koploper Atlantis F1. Bij winst zou de ploeg uit Mijdrecht zichzelf kampioen mogen noemen.

Vanaf het eerste fluitsignaal maakte beide teams duidelijk dat ze graag wilde winnen. Atlantis F1 wist het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. ESDO reageerde daarop met een tegendoelpunt. De F1 van Atlantis schoot zichzelf op een voorsprong van 2-5. Elke keer als ESDO een superspeler inbracht, wist het snel te scoren. Dit zorgde voor een ruststand van 7-11

In de tweede helft lukte het Atlantis om de voorsprong te vergroten. Na mooie doelpunten van beide teams stond er op het einde van de wedstrijd een score op het bord van 9-16. Atlantis F1 is officieel kampioen!

Op zaterdag 9 maart zal de F1 om 11:00 uur gehuldigd worden in de kantine van de sporthal. Tot dan!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis F1 haalt kampioenschap binnen

Op zaterdag 2 maart speelde Atlantis F1 om 09:00 uur een wedstrijd tegen ESDO F2 in Kockengen. ESDO F2 begon de wedstrijd op de tweede plek in het klassement, een plekje onder koploper Atlantis F1. Bij winst zou de ploeg uit Mijdrecht zichzelf kampioen mogen noemen. Vanaf het eerste fluitsignaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: