001 - Tuimarkt
Politie zoekt getuigen van scooterdiefstal

Politie zoekt getuigen van scooterdiefstal


Geplaatst op: 4 maart 2024

In de nacht van vrijdag 1 maart op zaterdag 2 maart is er scooter gestolen. Niet veel later werd deze terug gevonden in een sloot in Aalsmeer. De politie zoekt getuigen.

De scooter werd tussen 1 maart 20.00 uur en 2 maart 01.00 uur ontvreemd. Niet veel later trof een oplettende burger de scooter aan in een sloot op de Mendelstraat in Aalsmeer, tegen over de garageboxen.

De politie heeft de scooter met een kraan weer op het droge gezet. De eigenaar van de scooter heeft aangifte gedaan waardoor het voertuig weer teruggegeven kon worden.

De politie heeft een buurtonderzoek uitgevoerd naar aanleiding van de diefstal. Helaas is hier geen informatie uitgekomen. Heeft u meer informatie, iets gezien of gehoord, Bel dan de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.
Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt getuigen van scooterdiefstal

In de nacht van vrijdag 1 maart op zaterdag 2 maart is er scooter gestolen. Niet veel later werd deze terug gevonden in een sloot in Aalsmeer. De politie zoekt getuigen. De scooter werd tussen 1 maart 20.00 uur en 2 maart 01.00 uur ontvreemd. Niet veel later trof een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: