001 - Tuimarkt
Tympaan De Baat doet mee met NLdoet

Tympaan De Baat doet mee met NLdoet


Geplaatst op: 4 maart 2024

Tympaan De Baat doet mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 12.00 uur wordt het terras bij de buurtkamer Mijdrecht, aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5, opgeknapt. Na afloop van de inspanningen biedt Tympaan De Baat aan de vrijwilligers een lunch aan. Aanmelden kan bij opbouwwerk@stdb.nl, maar je kunt onze klus ook vinden op de website van Nldoet: www.nldoet.nl

NLdoet is bedoeld om inwoners enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. In de buurtkamer is iedereen welkom om op 15 maart deel te nemen, of je nu groene vingers hebt of niet. Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs!

Plantjes en spullen voor de tuin

Naast vrijwilligers zijn we ook op zoek naar leuke plantjes of andere materialen om het terras mee op te knappen. Als je nog leuke spullen hebt om te delen, dan zijn we daar heel erg blij mee!

Iets goeds doen

“NLdoet is een geweldige gelegenheid om samen te komen en iets goeds te doen voor onze buurt,” aldus de coördinator van Tympaan De Baat. “We nodigen iedereen uit om deel te nemen en bij te dragen aan het opknappen van de buurtkamer. Samen kunnen we echt het verschil maken.”

Voor meer informatie kun je mailen naar opbouwwerk@stdb.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tympaan De Baat doet mee met NLdoet

Tympaan De Baat doet mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op vrijdag 15 maart van 10.00 tot 12.00 uur wordt het terras bij de buurtkamer Mijdrecht, aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5, opgeknapt. Na afloop van de inspanningen biedt Tympaan De Baat aan de vrijwilligers een lunch aan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: