Karwei
Klink-Klaar; Tekst en Muziek voor Klein Publiek

Klink-Klaar; Tekst en Muziek voor Klein Publiek


Geplaatst op: 6 maart 2024

Dit jaar organiseert Cultuurpunt Ronde Venen op zondag 2 juni 20224 opnieuw Klink-Klaar; ‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’. Het gaat zoals voorgaande jaren om een kennismaking met talenten in woord en muziek uit (of betrokken bij) de Ronde Venen. Dit kunnen goede amateurs zijn, die ervaring willen opdoen of graag hun passie delen met anderen, of het zijn semi-professionals, die wat meer bekendheid willen krijgen in deze gemeente.

De talenten zijn gratis te zien en beluisteren in huiskamers of op bijzondere locaties in de Ronde Venen, zoals een oude kas of een kerkzaal. We zijn nog op zoek naar nieuwe talenten, die nog niet eerder hebben meegedaan aan Klink-Klaar evenals huiskamers en leuke locaties in de gemeente. Meld je bij ons aan als je belangstelling hebt of facilitair wilt zijn!

Elk optreden wordt 3 x 30 minuten gebracht ofwel het optreden is drie keer op dezelfde locatie en wel van 13.00 – 13.30 uur, 14.30 – 15.00 en 16.00 – 16.30 uur. Op deze wijze kunt u als bezoeker drie verschillende optredens bijwonen naar keuze op diverse locaties. Deze zijn verspreid over de kernen Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Abcoude en Baambrugge.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Klink-Klaar; Tekst en Muziek voor Klein Publiek

Dit jaar organiseert Cultuurpunt Ronde Venen op zondag 2 juni 20224 opnieuw Klink-Klaar; ‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’. Het gaat zoals voorgaande jaren om een kennismaking met talenten in woord en muziek uit (of betrokken bij) de Ronde Venen. Dit kunnen goede amateurs zijn, die ervaring willen opdoen of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: