Karwei
1/8 bekerfinale bij SV Argon

1/8 bekerfinale bij SV Argon


Geplaatst op: 12 maart 2024

Voor vanavond staat er in de achtste finale van de districtsbeker een thuiswedstrijd voor Argon zijn eerste elftal in het programma tegen een oude bekende: WV-HEDW uit Amsterdam. In de competitie hebben we veel mooie duels met deze ploeg uitgevochten, als laatste in het seizoen 21/22 toen de ploeg uit de hoofdstad promotie naar de Hoofdklasse, nu Vierde Divisie, af wist te dwingen.

In die Divisie staat men op dit moment op plek 13 en dat is een zogenaamde herkansersplek oftewel een positie die deelname aan de nacompetitie verplicht. Voor zo’n plek zouden wij op dit moment best willen tekenen overigens, maar dat terzijde.

WV-HEDW speelde als divisionist niet in de poulefase van de beker, om in de achtste finale te komen versloegen ze achtereenvolgens Waterwijk uit (0-2), Grasshoppers uit (1-4) en op eigen veld FC Uitgeest (4-0). Argon versloeg na de poulefase divisionist Scherpenzeel met 3-1, DWS met 3-1 en HSV Heiloo met 3-2, allemaal wedstrijden op eigen veld, wat dat betreft zit de loting ons als een van de weinige zaken dit seizoen niet tegen. 

Nu dus dinsdag om 20 uur aan de Hoofdweg de kans om te proberen ook deze bekerwedstrijd in winst om te zetten, iets wat na de goede zege van jongstleden zaterdag zeker bij zou dragen aan het versterken van het vertrouwen voor de resterende wedstrijden dit seizoen. Voor de echte Argonauten lijkt het ons een duidelijke zaak, deze wedstrijd is natuurlijk veel leuker om te bekijken dan de Champions League op de tv en de ploeg zal de steun zeker goed kunnen gebruiken. We hopen op een mooie ambiance en een leuke, sportieve wedstrijd!

 


Laatst bewerkt op: 12 maart 2024 09:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1/8 bekerfinale bij SV Argon

Voor vanavond staat er in de achtste finale van de districtsbeker een thuiswedstrijd voor Argon zijn eerste elftal in het programma tegen een oude bekende: WV-HEDW uit Amsterdam. In de competitie hebben we veel mooie duels met deze ploeg uitgevochten, als laatste in het seizoen 21/22 toen de ploeg uit de hoofdstad … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: