001 - Escaperoom aglemeen

Zwemleraar uit Uithoorn blijft langer vast zitten


Geplaatst op: 10 juni 2011

Uithoorn/Aalsmeer - De zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik, blijft nog zeker dertig dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam vrijdag besloten, zo liet een woordvoerster weten.

De 53-jarige man werd eind mei opgepakt op verdenking van het misbruiken van een kind aan wie hij les gaf. Hij kwam toen al weer snel op vrije voeten, omdat de rechter-commissaris vond dat er onvoldoende bewijs was om hem vast te houden. Deze week pakte de politie hem echter opnieuw op, nadat er een tweede aangifte tegen hem was binnengekomen.

De twee kinderen die zouden zijn misbruikt kregen les van de zwemleraar in zwembad De Waterlelie in Aalsmeer. De man gaf ook les bij een zwemvereniging in Diemen, maar er zijn geen aanwijzingen dat hij daar kinderen zou hebben misbruikt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: telegraaf.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemleraar uit Uithoorn blijft langer vast zitten

Uithoorn/Aalsmeer - De zwemleraar uit Uithoorn die wordt verdacht van kindermisbruik, blijft nog zeker dertig dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Amsterdam vrijdag besloten, zo liet een woordvoerster weten. De 53-jarige man werd eind mei opgepakt op verdenking van het misbruiken van een kind aan wie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: