001 -Family

Loop mee met Run for the Roses Aalsmeer


Geplaatst op: 10 juni 2011

Wil jij op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker, maar ben je geen fietser? Doe dan op zondag 4 september mee aan Run for the Roses: een uniek loopevenement onder het dak van bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer, wat tegelijkertijd met de Ride for the Roses wordt georganiseerd.

Om 11:00 uur starten er looptochten van 1, 2, 5 en 10 km. Iedereen kan meedoen aan de Run for the Roses; jong, oud of juist met het hele gezin. Speciaal voor de kinderen is er de 1 kilometer kids-run. Je loopt voor een groot gedeelte door het veilinggebouw in Aalsmeer en op verschillende verdiepingen. Het parcours is volledig geasfalteerd en bevat een aantal stevige klimmen. Deelnemen kost afhankelijk van de afstand € 2,50 (1 en 2 km) of € 5,00 (overige afstanden). De Run for the Roses wordt georganiseerd door de personeelsvereniging van FloraHolland Aalsmeer in samenwerking met Atletiekvereniging Aalsmeer. Omdat de personeelsvereniging alle kosten voor haar rekening neemt, wordt de volledige opbrengst gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Inschrijven?
Je kunt je nu inschrijven voor Run for the Roses via www.inschrijven.nl
De organisatoren hopen veel deelnemers te verwelkomen. In verband met grote drukte word je verzocht ruim op tijd te komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie via runfortheroses@floraholland.nl.

Ride for the Roses
Het bijzondere loopevenement valt samen met de Ride for the Roses: hét fietsevenement dat jaarlijks wordt gehouden om de strijd tegen kanker te ondersteunen. Dit jaar vindt de Ride for the Roses plaats op 4 september vanuit Aalsmeer. Iedereen kan aan de Ride for the Roses meedoen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een ‘Cycle Tour' van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Ook hiervan gaat de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding. Voor meer informatie over en aanmelden voor het fietsevenement: www.ridefortheroses.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Loop mee met Run for the Roses Aalsmeer

Wil jij op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker, maar ben je geen fietser? Doe dan op zondag 4 september mee aan Run for the Roses: een uniek loopevenement onder het dak van bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer, wat tegelijkertijd met de Ride for … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: