001 - Escaperoom aglemeen

Poging tot inbraak winkel Vinkeveen


Geplaatst op: 10 juni 2011

Vinkeveen - Vier mannen probeerden vrijdagnacht in te breken in een winkel aan de Herenweg. Een getuige zag vrijdag 10 juni omstreeks 01.50 uur dat vier mannen trachtten de toegangsdeur van de winkel open te breken.

De vier staakten echter bij het zien van de getuige hun poging, stapten in de auto en reden via de prov.weg N201 weg in de richting van de A2. De getuige besloot de auto achterna te rijden, maar verloor de auto uit het oog.

Het zou gaan om een zwarte VW, type Golf. Uit onderzoek bleek dat er schade was toegebracht aan de toegangsdeur, maar dat die nog wel was afgesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept eventuele getuigen op zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging tot inbraak winkel Vinkeveen

Vinkeveen - Vier mannen probeerden vrijdagnacht in te breken in een winkel aan de Herenweg. Een getuige zag vrijdag 10 juni omstreeks 01.50 uur dat vier mannen trachtten de toegangsdeur van de winkel open te breken.De vier staakten echter bij het zien van de getuige hun poging, stapten in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: