Prijzen woonwensenonderzoek uitgereikt


Geplaatst op: 10 juni 2011

Zes inwoners van De Ronde Venen hebben donderdag 9 juni een prijs ontvangen voor hun deelname aan het woonwensenonderzoek. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Ingrid Lambregts (Ruimtelijke Ordening) en directeur-bestuurder Tom Burgers van Westhoek Wonen.

De gemeente De Ronde Venen en Westhoek Wonen hebben van 11 mei tot 3 juni een grootschalig woononderzoek uitgevoerd, waarbij aan alle inwoners in de gemeente van 18 jaar en ouder is gevraagd een woonwensenenquête in te vullen. Ruim 2000 inwoners hebben dat gedaan. De gegevens worden momenteel verwerkt en worden door gemeente en Westhoek Wonen gebruikt voor het formuleren van beleid op het gebied van wonen. De resultaten van het onderzoek worden rond de zomer verwacht en op de gemeentelijke informatiepagina in het Witte Weekblad gepubliceerd en op de websites van beide organisaties.

Wethouder Ingrid Lambregts: ,,We zijn erg blij dat zoveel mensen de moeite hebben genomen de enquête in te vullen. Een hoge respons is voor ons belangrijk zodat we een goed beeld hebben van de wensen van inwoners op het gebied van wonen, nu en in de toekomst.'' Ook Tom Burgers vindt het geweldig dat ruim tweeduizend inwoners de enquête hebben ingevuld, in leeftijd variërend van 18 tot 90 jaar. ,,Hierdoor hebben we een goed beeld van wat de wensen van inwoners exact zijn en kunnen we er alles aan doen om daar zoveel mogelijk op in te spelen", aldus de directeur-bestuurder van Westhoek Wonen.
Onder de deelnemers aan het onderzoek is een aantal prijzen verloot. Een waardebon van 150 euro is donderdag uitgereikt aan mevrouw Smit uit Vinkeveen. Irischeques ter waarde van 20 euro zijn gewonnen door de heer Klomberg uit Mijdrecht, de heer Bouwens uit Abcoude, mevrouw Honig uit Wilnis, mevrouw Ridderhof uit Abcoude en mevrouw van Diest uit Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijzen woonwensenonderzoek uitgereikt

Zes inwoners van De Ronde Venen hebben donderdag 9 juni een prijs ontvangen voor hun deelname aan het woonwensenonderzoek. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Ingrid Lambregts (Ruimtelijke Ordening) en directeur-bestuurder Tom Burgers van Westhoek Wonen. De gemeente De Ronde Venen en Westhoek Wonen hebben van 11 mei tot 3 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: