Parochie St. Jans Geboorte De Kwakel 19 juni


Geplaatst op: 10 juni 2011

Het thema van deze viering:
‘onze parochie, een kerk van mensen' .

Op zondag 19 juni om 10.00 uur zal in een speciale viering het werkjaar van de parochie worden afgesloten. Alle activiteiten worden in de zomerperiode op een laag pitje gezet en kan men gaan genieten van een welverdiende vakantie.

In deze viering zal aandacht besteed worden aan de aktiviteiten die het afgelopen jaar zijn geweest, waaronder de Aktie Kerkbalans, het vele werk wat de vrijwilligers doen.

Deze speciale viering zal worden voorgegaan door pastor J. Woolderink en muzikaal worden begeleid door het gemengde koor St. Caecilia, zanggroep The Bridges en kinderkoor 4-YOU.

Tevens zal er een deurcollecte zijn voor het project van pater Alfons Voorn in Nieuw Guinea. Met dit project worden mensen van het dorp opgeleid om in hun eigen dorp als wijkverpleegkundige aan de slag te gaan.
We hopen dat de weergoden ons welgezind zullen zijn zodat we na afloop van de viering met elkaar buiten kunnen koffie / thee of limonade kunnen drinken.
U BENT ALLEN VAN HARTE UITGENODIGD!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Parochie St. Jans Geboorte De Kwakel 19 juni

Het thema van deze viering: ‘onze parochie, een kerk van mensen' . Op zondag 19 juni om 10.00 uur zal in een speciale viering het werkjaar van de parochie worden afgesloten. Alle activiteiten worden in de zomerperiode op een laag pitje gezet en kan men gaan genieten van een welverdiende … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: