001 -Family

Pinksterdiensten in De Wegwijzer


Geplaatst op: 9 juni 2011

Mijdrecht - Met Pinksteren wordt de uitstorting van de Heilige Geest herdacht. Eerste Pinksterdag valt dit jaar later dan andere jaren, op zondag 12 juni. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zijn er (zoals gebruikelijk) twee zondagse diensten.

De morgendienst begint om 10 uur en zal door dominee Weststrate geleid worden. Iedereen is welkom, en van harte uitgenodigd om de dienst mee te beleven. Na de morgendienst is er in verenigingsgebouw 't Kruispunt koffie en thee. In de avonddienst, die om 18:30 uur begint, zal dominee Weststrate ook voorgaan.

Op Tweede Pinksterdag begint om 10 uur een zangdienst, waaraan onder andere het koor ‘Rejoice' meewerkt. Dit koor staat onder leiding van dirigent en organist / pianist Wim van Dijkhuizen. Dominee Weststrate houdt dan een meditatie. Het belooft weer een heel feestelijke en muzikale dienst te worden. Wie niet naar de kerk kan komen, kan de diensten live en achteraf beluisteren via de website www.CGKMijdrecht.nl via de link ‘Online diensten.' Op deze site staat bij de link ‘Contact' ook de route naar ‘de Wegwijzer' beschreven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pinksterdiensten in De Wegwijzer

Mijdrecht - Met Pinksteren wordt de uitstorting van de Heilige Geest herdacht. Eerste Pinksterdag valt dit jaar later dan andere jaren, op zondag 12 juni. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zijn er (zoals gebruikelijk) twee zondagse diensten. De morgendienst begint om 10 uur en zal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: