De Baat (2e)

Feestelijke opening haringseizoen bij Jumbo Supermarkten in Vinkeveen


Geplaatst op: 8 juni 2011

Medewerkers van de Jumbo Supermarkt in Vinkeveen hebben de bewoners van Maria Oord verrast met een schaal verse maatjesharing. Het is de eerste nieuwe haring van dit jaar. Om dit te vieren deelt iedere winkel de eerste haringen uit aan een goed doel. Vanaf dat moment is ook de verkoop van de nieuwe haringen begonnen in de winkel.

"Met dit bijzondere gebaar gaat het haringseizoen ook bij Jumbo feestelijk van start. Jumbo hecht grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en daarom hebben we ervoor gekozen de eerste maatjes uit te delen aan mensen die dit verdienen omdat ze zich bijvoorbeeld inzetten voor anderen. We vinden dat dit bijzondere cadeautje bij Maria Oord op de juiste plek terecht komt," aldus Ondernemer Vincent Schuijt.

De nieuwe haring is traditioneel gekaakt, gezouten, gefileerd en gerijpt. Bij Jumbo is de haring voorzien van het MSC-keurmerk. Dat past in het duurzaam visbeleid van Jumbo. Veel vissoorten die bij Jumbo op het schap liggen, zijn voorzien van dit keurmerk. Het MSC zet zich in voor het behoud van vispopulaties en hun leefomgeving. Alleen bedrijven die aan de eisen van MSC voldoen, mogen het keurmerk voeren.

Jumbo Supermarkten
De afgelopen jaren is Jumbo Supermarkten zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde supermarktketen. In 2010 is Jumbo uitgeroepen tot ‘Beste winkelketen' in de categorie supermarkten en onlangs won Jumbo in dezelfde categorie de ‘Customer Centric DNA Awards 2011', een publieksprijs voor de meest klantgerichte ondernemingen van Nederland. Jumbo scoorde het hoogst in het GFK kerstrapport op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door. Inmiddels heeft Jumbo 215 winkels.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke opening haringseizoen bij Jumbo Supermarkten in Vinkeveen

Medewerkers van de Jumbo Supermarkt in Vinkeveen hebben de bewoners van Maria Oord verrast met een schaal verse maatjesharing. Het is de eerste nieuwe haring van dit jaar. Om dit te vieren deelt iedere winkel de eerste haringen uit aan een goed doel. Vanaf dat moment is ook de verkoop … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: