Karwei
Laatste voorwedstrijd GVM’79

Laatste voorwedstrijd GVM’79


Geplaatst op: 26 maart 2024

Afgelopen zaterdagen hebben een heel aantal GVM-turnsters hun tweede voorwedstrijd geturnd. Zaterdag 16 maart was het de beurt aan de bovenbouw turnsters Elisa, Sanne, Anne, Jaelynn, Zoë, Kayleigh en Lisa. Tijdens het inturnen op de toestellen ging het niet altijd even soepel. Zo had Sanne een bloedblaar op haar hand tijdens het inturnen op brug, maar ondanks dat heeft zij toch een goede wedstrijdoefening neergezet. Ook bij de ander meiden waren er hier en daar wat vallen maar uiteindelijk hebben alle meiden een nette meerkamp geturnd. Er werden ook nieuwe elementen geturnd waar we trots op zijn! Zo deed Lisa een overslag salto op vloer en Sanne een boogje salto van de balk af. Uiteindelijk werd Sanne 6e, Elisa 8e, Anne 13e, Jaelynn 17e, Kayleigh 9e, Lisa 11e en Zoë 22e. Het supplement F team eindige samen op een 3e plaats. Het supplement G team stond ook op de 3e plaats op het podium.

Op zaterdag 23 maart waren in de ochtend de onderbouw meisjes aan de beurt. Femm, Lola en Olivia zaten samen in een team met meiden uit Baambrugge. De meiden zaten goed in de wedstrijd en turnden enorm netjes. Er is niemand van de balk gevallen en ook op de andere toestellen werden er geen grote fouten gemaakt. Dit was te zien in de scores want die waren erg hoog. Uiteindelijk mochten ze met hun team een 1e plek innemen op het podium. Iets waar we natuurlijk erg trots op zijn. 

In de middag waren Alysia, Isabel en Femke aan de beurt. Helaas vertrokken de meiden van GVM middenbouw van niveau 4 niet op volle sterkte: Alysia was nét de laatste les gevallen en kon door een blessure helaas niet meedoen. Heel zuur als je zo hard getraind hebt... Voorafgaand aan de wedstrijd werd in de auto nog even gefacetimed en met de aanmoediging van Alysia gingen Isabel en Femke toch met goede moed naar Amersfoort. Ook dit keer werd er weer met de meiden van DOO/K&V uit Utrecht in een combinatieteam geturnd.

Ze mochten starten op de Pegasus en met mooi uitgevoerde sprongen gingen ze voortvarend van start. Daarna de brug. Voor beide meiden was na dit onderdeel eigenlijk de wedstrijd al geslaagd: voor Femke lukte het ophurken en Isabel liet als nieuw geoefende elementen een mooie kip zien en salto in de afsprong. Helaas is de balk altijd een lastig onderdeel… En ook dit keer bleek de balk te smal en eindigden ze na de radslag naast de balk. Gelukkig werd de wedstrijd weer goed afgesloten en eindigden de meiden met mooi uitgevoerde vloeroefeningen op muziek waarvoor ze hoge punten haalden. Ook de meiden van DOO/K&V hadden netjes geturnd. Nu was het wachten op de uitslag… en wat bleek: de zilveren medaille mocht mee naar Mijdrecht! Een topprestatie van deze meiden.

Lijkt het je ook leuk om te turnen? Bij GVM’79 is het altijd mogelijk om twee gratis proeflessen mee te doen. Aanmelden kan via www.gvmijdrecht79.nl/vereniging/gratis-proefles.Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laatste voorwedstrijd GVM’79

Afgelopen zaterdagen hebben een heel aantal GVM-turnsters hun tweede voorwedstrijd geturnd. Zaterdag 16 maart was het de beurt aan de bovenbouw turnsters Elisa, Sanne, Anne, Jaelynn, Zoë, Kayleigh en Lisa. Tijdens het inturnen op de toestellen ging het niet altijd even soepel. Zo had Sanne een bloedblaar op haar hand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: