001 - Tuimarkt
Dorpsstraat Uithoorn mag levendiger en aantrekkelijker worden

Dorpsstraat Uithoorn mag levendiger en aantrekkelijker worden


Geplaatst op: 31 maart 2024

Er wordt hard gewerkt aan het dorpscentrum van Uithoorn. De Dorpsstraat is de verbinding tussen het Marktplein aan de Amstel aan de ene kant en het winkelcentrum Amstelplein aan de andere kant. 

De gemeente wil ook de Dorpsstraat weer een aantrekkelijk deel van het centrum maken. Waar ondernemers graag met hun bedrijf willen blijven of komen. Daarvoor beschrijven we de gewenste toekomst van de Dorpsstraat: de Visie Dorpsstraat. Dat doen ze samen met ondernemers, eigenaren en bewoners.

Tijdens de terinzagelegging van de Visie Dorpstraat tussen 27 maart en 17 april 2024 kunt u uw mening geven (zienswijze indienen). Daarna worden alle zienswijzes verzameld en waar mogelijk verwerkt in de laatste versie van de Visie Dorpstraat. Deze wordt in juni aan de gemeenteraad aangeboden, samen met de zienswijzes. De gemeenteraad besluit dan of deze toekomstvisie voor de Dorpsstraat wordt vastgesteld. Daarna gaan we, samen met de wijk, aan de slag met een uitvoeringsplan. 

 


Bijlage
Bekijk de Visie Dorpsstraat

Laatst bewerkt op: 31 maart 2024 11:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dorpsstraat Uithoorn mag levendiger en aantrekkelijker worden

Er wordt hard gewerkt aan het dorpscentrum van Uithoorn. De Dorpsstraat is de verbinding tussen het Marktplein aan de Amstel aan de ene kant en het winkelcentrum Amstelplein aan de andere kant.  De gemeente wil ook de Dorpsstraat weer een aantrekkelijk deel van het centrum maken. Waar ondernemers graag met hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: