Karwei
Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Lente-toernooi 2024

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Lente-toernooi 2024


Geplaatst op: 1 april 2024

Jl. donderdagavond 28 maart speelde Kwinkslag het eerste evenement van dit jaar, het Lente-toernooi 2024, in De Boei te Vinkeveen.

Dit keer o.a. met een redelijk aantal introducees o.a. van omliggende badminton-clubs Wilnis en Abcoude. Deze waren nog niet allemaal bekend met ons , inmiddels vaste aanbod aan partijen met een handicap zoals de bekende uitdaging, het met vier spelers in één vak opnemen tegen vier tegenspelers met het net op volleybal-hoogte. Buiten het rekening houden met drie medespelers in je vak, waar de shuttle drie keer in rond moet om de vierde keer over het net naar de tegenstander te slaan, hangt het net veel hoger dan normaal.

Los daarvan werden er nog diverse andere mixpartijen met verschillende tegenspelers en partners gespeeld. De punten die daarmee werden verzameld leverde een rangorde op die je in de prijzen kon laten vallen. Laten die prijzen nou weer de moeite waard zijn en gewonnen door:

1e plaats: Daniel, 2e plaats: Patrick, 3e plaats: Henk, 4e plaats: Hans, 5e plaats: Marcel, 6e plaats: Garry, 7e plaats: Ton en de troostprijs ging naar Jarka. Na afloop van de prijsuitreiking is de avond, onder het genot van een borrel en bittergarnituur, nog even gezellig voortgezet.

Ook interesse in sportief bewegen bij een club waar wat gebeurd? Elke donderdagavond in De Boei bent u welkom in de sportzaal. (rackets zijn aanwezig) www.bvkwinkslag.nl


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt Lente-toernooi 2024

Jl. donderdagavond 28 maart speelde Kwinkslag het eerste evenement van dit jaar, het Lente-toernooi 2024, in De Boei te Vinkeveen. Dit keer o.a. met een redelijk aantal introducees o.a. van omliggende badminton-clubs Wilnis en Abcoude. Deze waren nog niet allemaal bekend met ons , inmiddels vaste aanbod aan partijen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: