001 - Escaperoom aglemeen
Zoomworkshop Positief Opvoeden

Zoomworkshop Positief Opvoeden


Geplaatst op: 2 april 2024

Positief opvoeden. We doen allemaal ons best, maar als we eerlijk zijn valt het soms flink zwaar. Alle ouders worstelen weleens over ruzie, gezeur, schermtijd en niet-luisterende kinderen. Hoe kun je op een positieve manier omgaan met lastige momenten? Dat onderwerp staat centraal in de workshop Positief Opvoeden.

Het effect van deze workshop is groot. Kinderen die op een positieve manier worden opgevoed, voelen zich bemoedigd en leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Er ontstaat een relatie van respect en bemoediging. Deze workshop vindt plaats via Zoom en is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

Ouders over de workshop

"Ik vond het leerzaam, gaf stof tot nadenken." “Heel nuttig, duidelijke uitleg over wat het is, wat het doet, wat er de goede en vervelende dingen aan zijn, maar ook tips die je kunt gebruiken om je kind(eren)hierbij te helpen." “Heel goed praktisch leerzaam en veel tijd voor voorbeelden.”

Ouders voor ouders

De workshop wordt begeleid door Valerie Richie. Valerie is getrouwd en moeder van drie kinderen (uit 2007, 2009 en 2012) en 2 honden. Zij is Opvoedcoach, Positive Discipline Trainer, Expat Expert en heeft haar eigen praktijk 'The Parental Coach'

Deelname en aanmelden

Deze Zoomworkshop vindt op donderdagavond 11 april aanstaande online plaats van 20:00-21:30 uur. Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl. Voor meer informatie bekijk onze website of mail naar info@ouderslokaal.nl.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoomworkshop Positief Opvoeden

Positief opvoeden. We doen allemaal ons best, maar als we eerlijk zijn valt het soms flink zwaar. Alle ouders worstelen weleens over ruzie, gezeur, schermtijd en niet-luisterende kinderen. Hoe kun je op een positieve manier omgaan met lastige momenten? Dat onderwerp staat centraal in de workshop Positief Opvoeden. Het effect … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: