Pendelbusdienst stopt binnenkort


Geplaatst op: 8 juni 2011

In de maand juni kunnen inwoners nog gebruik maken van de pendelbusdienst, daarna eindigt het contract met Connexxion. Sinds 1 januari rijdt op afspraak een pendelbus via Baambrugge en Abcoude naar Mijdrecht.


De gemeente heeft voor een half jaar een contract met Connexxion, waarbij na evaluatie van de bezoekersaantallen de contractverlenging bekeken zou worden. Aangezien het aantal gebruikers gering is, stopt de gemeente met de pendelbusdienst.

Inwoners kunnen de maand juni nog gebruik maken van de pendelbus. Vertrek vanuit Baambrugge is voorzien op maandag om 10:00 uur; woensdag om 14:00 uur en zaterdag 10:00 uur. In Baambrugge stopt de pendeldienst ter hoogte van het dorpshuis De Vijf Bogen, in Abcoude bij het voormalig gemeentehuis en in Mijdrecht bij het gemeentehuis. Om gebruik te maken van de pendelbusdienst, moet u tenminste anderhalf uur voor de vertrektijd uit Baambrugge reserveren bij taxionderneming Van der Pol via T. 0348 414 000. Per retourrit zijn er maximaal acht plaatsen te reserveren. Daarnaast zijn er alternatieven. Als u het gemeentehuis wilt bezoeken, is er vanaf 1 mei een rechtstreekse buslijn (lijn 126) vanuit Abcoude naar het gemeentehuis.

Sinds kort zijn de haltes ook aangepast voor rolstoelgebruik. Vanuit Baambrugge is er de mogelijkheid om via Abcoude te reizen met lijn 120 en lijn 126, maar is er tevens een route via Loenen aan de Vecht, met lijn 120 en lijn 121.

Via de website van de gemeente worden diverse producten en diensten aangeboden waarvoor bezoek aan het gemeentehuis niet nodig is.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pendelbusdienst stopt binnenkort

In de maand juni kunnen inwoners nog gebruik maken van de pendelbusdienst, daarna eindigt het contract met Connexxion. Sinds 1 januari rijdt op afspraak een pendelbus via Baambrugge en Abcoude naar Mijdrecht. De gemeente heeft voor een half jaar een contract met Connexxion, waarbij na evaluatie van de bezoekersaantallen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: