001 - Tuimarkt
Win 1 minuut gratis winkelen bij ALDI Uithoorn

Win 1 minuut gratis winkelen bij ALDI Uithoorn


Geplaatst op: 2 april 2024

Altijd al een keer willen winkelen zonder na te hoeven denken over wat alles kost? Kom dan naar ALDI Uithoorn en maak tijdens de speciale actieweken kans op 1 minuut gratis winkelen. 

Klanten die van 8 tot en met 30 april minimaal €25 besteden, kunnen hun kassabon met naam en telefoonnummer inleveren bij het ALDI-filiaal aan het Legmeerplein 34. Op 30 april 2024 wordt de winnende kassabon getrokken, onder het toeziend oog van de filiaalleider. De winnaar wordt hier persoonlijk over geïnformeerd en mag 1 minuut gratis komen winkelen*.

Deze winactie geldt alleen bij het ALDI-filiaal aan het Legmeerplein. De winkel is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win 1 minuut gratis winkelen bij ALDI Uithoorn

Altijd al een keer willen winkelen zonder na te hoeven denken over wat alles kost? Kom dan naar ALDI Uithoorn en maak tijdens de speciale actieweken kans op 1 minuut gratis winkelen.  Klanten die van 8 tot en met 30 april minimaal €25 besteden, kunnen hun kassabon met naam en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: