De Baat (2e)
Historische film april weer op TV Aalsmeer

Historische film april weer op TV Aalsmeer


Geplaatst op: 2 april 2024

Donderdag 4 april bij 'EchtWel' komt Hans Rekelhof uit De Kwakel en hij geeft tekenlessen aan kinderen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen mag zichzelf zijn. Hans kijkt met de kinderen wat voor verhaal hun tekening vertelt. Ook kinderburgemeester Vera komt om 19.00 uur naar de studio met kinderraadleden Daniëlle en Isabella. Esther en Sem bespreken de actuele onderwerpen zoals hoe we goed kunnen omgaan met energie. Heb jij een vraag voor een van de gasten? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Mark en Eric Show’ opent weekend

De mannen van de 'Mark en Eric Show' openen vrijdagavond 5 april tussen 20.00 en 22.00 uur het weekend op de radio en tv. In de komende aflevering van 'De Show' veel aandacht voor feest en sport. De ontknopingen van de competities komen eraan. De heren bellen met spelers en praten je bij hoe de teams ervoor staan. Maar er is ook aandacht voor feesten! Koningsdag is aanstaande en dat wordt goed gevierd in Aalsmeer en Kudelstaart. Kom alvast in de stemming.

Historische film april bij ‘Weekend Magazine’

Zaterdag 6 april interviewt Jan van Veen van 'Weekend Magazine' een medewerker van Stichting Oud Aalsmeer over de historische film van de maand april, over de trouwdag van Bram van de Velde & Annie Nieuwkoop in 1953 en over de winkel Mantel manufacturen in de Zijdstraat. De film wordt vrijdag 12 april om 11.00 uur en zaterdag 13 april om 13.00 uur uitgezonden.

Ruben Piet bij ‘Door de Mangel’

In de 418e live aflevering van ‘Door de Mangel’ was brandweerman Bob van der Laarse te gast. De 50-jarige in Kudelstaart opgegroeide Bob is 22 jaar lid van de Aalsmeerse vrijwillige brandweer en grafisch ontwerper. In zijn spaarzame vrije tijd stookt hij graag de bbq. Maandag 8 april om 19.00 uur is het weer tijd voor een nieuwe live aflevering met deze keer Ruben Piet. Hij is bekend van de Feestweek en Bob wil dan ook graag weten hoe de toekomst van deze jaarlijkse happening er uitziet.

‘Business Lounge’ ontvangt Vooges en Stoer Bikes

Woensdag 10 april om 19.00 uur zullen de broers Joeri en Thomas Visser van STOER BIKES en Jasper Engel van bakkerij VOOGES live te zien en te horen zijn bij 'Business Lounge'.

Beide bedrijven zijn in 2023 uitgeroepen en verkozen tot winnaar bij de Ondernemer van het jaar Verkiezing. Uiteraard vertellen zij daar alles over. Verder zullen Joeri en Thomas vertellen en laten zien over het ontstaan van de Stoer Bike en alle actuele ontwikkelingen. Jasper van

Bakkerij Vooges neemt de luisteraar en kijker mee in de bakkerij en zal iedereen bijpraten over het verleden en heden.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Historische film april weer op TV Aalsmeer

Donderdag 4 april bij 'EchtWel' komt Hans Rekelhof uit De Kwakel en hij geeft tekenlessen aan kinderen. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, iedereen mag zichzelf zijn. Hans kijkt met de kinderen wat voor verhaal hun tekening vertelt. Ook kinderburgemeester Vera komt om 19.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: