Wereldmuziekkoor PASSION zet deuren wagenwijd open

Wereldmuziekkoor PASSION zet deuren wagenwijd open


Geplaatst op: 2 april 2024

Op maandagavond 8 april houdt Wereldmuziekkoor PASSION in de Scheg, Arthur van Schendellaan 100a te Uithoorn haar deuren wagenwijd open, voor iedereen die denkt dat hij of zij (niet) kan zingen.

We repeteren elke maandagavond van 20 tot 22.30 uur. Ons koor bestaat momenteel uit een groep van 23 mannen en vrouwen.

Zoveel mensen denken: “zingen is niets voor mij, ik kan dat niet”: Kom het eens wagen! Niets geeft zoveel energie en saamhorigheidsgevoel als samen de mooiste klanken teweeg brengen. Je hoeft niet naar de muziekschool, je hoeft niet per se noten te kunnen lezen. Onze professionele dirigent Hans van Rutten haalt het beste uit jouw stem naar boven. Hij zal ons op de open avond enthousiasmerend en inspirerend een nieuw lied aanleren en ook zullen we na de pauze iets laten horen van ons repertoire.

Vorig jaar hebben we in november te Diemen een groot, avondvullend concert gegeven. Grenzeloos. We zingen namelijk muziek uit alle landen van de wereld; van Noorwegen tot Zuid-Afrika van Mexico tot Bulgarije. Het was een enorm succes. We zijn nu aan het repeteren met nieuw repertoire. Altijd minstens 4-stemmig.

We nodigen je van harte uit. Voor meer informatie en eens even kijken en luisteren wat voor koor wij zijn, check dan: www.passionkoor.nl

Aanmelden voor de open avond op 8 april (of als je dan niet kunt een andere maandagavond) graag even een mailtje naar info@passionkoor.nl .


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wereldmuziekkoor PASSION zet deuren wagenwijd open

Op maandagavond 8 april houdt Wereldmuziekkoor PASSION in de Scheg, Arthur van Schendellaan 100a te Uithoorn haar deuren wagenwijd open, voor iedereen die denkt dat hij of zij (niet) kan zingen. We repeteren elke maandagavond van 20 tot 22.30 uur. Ons koor bestaat momenteel uit een groep van 23 mannen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: