Karwei
Team Badmintonclub Kwinkslag speelt nu ook voorjaarscompetitie

Team Badmintonclub Kwinkslag speelt nu ook voorjaarscompetitie


Geplaatst op: 8 april 2024

Na het gewonnen kampioenschap van het badminton-mixteam van afgelopen winter, wordt er nu alweer gespeeld in de voorjaarscompetitie.

Dit keer niet als een mixteam, maar nu als herenteam. De mannen die nu de strijd aangaan zijn Ton, Marcel, Niels en Hans . Jammer dat onze 'ster' speler Maarten, vlak voor het begin van de competitie, geblesseerd raakte. Gelukkig is het met deze vier spelers ook goed te doen om succes te behalen. Marcel en Ton zijn de ervaren spelers welke proberen hun jongere ploeggenoten te sturen naar een hoger niveau.

Hans pakte dit direct op, en won zo zijn eerste single, gevolgd door een knappe zege in de dubbel! Nu, na een aantal weken verder in de competitie, zijn er 3 wedstrijden gespeeld waarvan twee verloren en een gelijk maar de stijgende lijn is wel ingezet.

Over een paar weken zal er meer inzicht zijn in het verloop van deze voorjaarscompetitie. Om In “eredivisievoetbaltaal” te spreken, verwachten we toch in het linker rijtje te eindigen! Wordt zeker vervolgd.

Mocht u eens een keer tegen deze gastvrije spelers willen badmintonnen? Dan kan dat elke donderdagavond om 19:30 uur in de Boei te Vinkeveen. (er zijn rackets ter beschikking)

Daarbij is er ook nog eens een trainer aanwezig welke u goede tips kan geven in het badmintonspel. Meer info kunt u vinden op www.bvkwinkslag.nl 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Team Badmintonclub Kwinkslag speelt nu ook voorjaarscompetitie

Na het gewonnen kampioenschap van het badminton-mixteam van afgelopen winter, wordt er nu alweer gespeeld in de voorjaarscompetitie. Dit keer niet als een mixteam, maar nu als herenteam. De mannen die nu de strijd aangaan zijn Ton, Marcel, Niels en Hans . Jammer dat onze 'ster' speler Maarten, vlak voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: