Karwei
Auto botst tegen boom Breukelen: bestuurder zwaargewond

Auto botst tegen boom Breukelen: bestuurder zwaargewond


Geplaatst op: 9 april 2024

In Breukelen is dinsdagmiddag een auto van de weg geraakt. Het voertuig botste frontaal op een boom. De automobilist raakte zwaargewond en de Straatweg is afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 12:15uur op de Straatweg tussen Maarssen en Breukelen. Door nog onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. De auto raakte van de weg en botste frontaal tegen een boom. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

De brandweer, ambulance, politie en het mobiel medisch team (MMT) kwamen ter plekke voor hulpverlening. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Straatweg tussen Breukelen en Maarsen is in beide richtingen afgesloten vanwege politie-onderzoek. Wanneer de weg weer open gaat is niet bekend.
Laatst bewerkt op: 9 april 2024 13:26

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto botst tegen boom Breukelen: bestuurder zwaargewond

In Breukelen is dinsdagmiddag een auto van de weg geraakt. Het voertuig botste frontaal op een boom. De automobilist raakte zwaargewond en de Straatweg is afgesloten. Het ongeluk gebeurde rond 12:15uur op de Straatweg tussen Maarssen en Breukelen. Door nog onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: