001 - De Baat
Hoogvliet Mijdrecht viert 5-jarig bestaan

Hoogvliet Mijdrecht viert 5-jarig bestaan


Geplaatst op: 11 april 2024

Op 20 april 2024 is het 5 jaar geleden dat de Hoogvliet supermarkt haar deuren opende aan de Kerkvaart in Mijdrecht. Dit wordt gevierd met extra scherpe aanbiedingen, gratis cakes en suikerspinnen.

In de afgelopen 5 jaar is de supermarkt in Mijdrecht uitgegroeid tot een geliefde winkel waar klanten uit heel Mijdrecht en omgeving graag lekker voordelig hun dagelijkse boodschappen doen.

Supermarktmanager Carina van der Lee kijkt er dan ook naar uit om de klanten te betrekken bij de festiviteiten. "We hebben een week lang drie extra scherpe aanbiedingen, bovenop alle toch al voordelige folderaanbiedingen. Op zaterdag 20 april delen we gratis lekkernijen uit. De eerste 250 klanten krijgen die dag een heerlijke roomboter-boluscake cadeau. En van 11.00 tot 16.00 uur worden er gratis Hoogvliet-blauwe suikerspinnen uitgedeeld. Wij hebben er ontzettend veel zin in!"


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoogvliet Mijdrecht viert 5-jarig bestaan

Op 20 april 2024 is het 5 jaar geleden dat de Hoogvliet supermarkt haar deuren opende aan de Kerkvaart in Mijdrecht. Dit wordt gevierd met extra scherpe aanbiedingen, gratis cakes en suikerspinnen. In de afgelopen 5 jaar is de supermarkt in Mijdrecht uitgegroeid tot een geliefde winkel waar klanten uit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: