Geen winnaar FC Oudewater-CSW

Geplaatst op: 14 april 2024

Een bliksemstart van CSW want de ploeg uit Wilnis kwam al na 3 minuten spelen aan de leiding. Noah Steen stuurde Mick v.d. Loo weg aan de rechterkant van het veld. Na een lage voorzet van v.d. Loo kwam de bal bij de vrijstaande Emmanuel Emma’s wiens inzet nog eerst werd gestopt door de doelman maar de tweede poging van Emma’s was wel raak. Vervolgens was het de beurt aan Oudewater dat een aantal hoekschoppen kreeg maar zonder het gewenste resultaat. Na 20 minuten spelen viel dan toch de dubieuze gelijkmaker. De linksbuiten van Oudewater werd aangespeeld maar de bal stuitte daarbij tegen zijn hand. De scheidsrechter was dit echter ontgaan en uit de voorzet die volgde werd de bal bij de tweede paal binnengekopt. Oudewater kreeg daarna kansen om op voorspong te komen maar doelman Rahim Gok bracht redding toen een speler van Oudewater zomaar vrij mocht inkoppen en bij een snoeihard genomen vrije trap ranselde hij de bal uit zijn doel. Vlak voor rust een zeer merkwaardig moment. Lars Wille werd de diepte ingestuurd door Emma’s en kon ongehinderd doorlopen richting de doelman maar tot ieders verbazing werd er gefloten voor het rustsignaal en daarmee werd CSW een honderd procent kans ontnomen.

Het begin van de tweede helft was voor CSW dat een aantal kansen op rij wist te creëren. Lars Wille kwam in kansrijke positie maar de doelman bracht redding. Daarna een dieptebal op Wille die vervolgens zijn tegenstander de bal met de hand zag wegtikken binnen de zestienmeter maar dit werd niet bestraft. Wille liep nog wel door richting de doelman die wederom redding bracht. Bij een derde poging van Wille werd de bal geblokt door een verdediger. Daarna was het de beurt aan Oudewater en mocht CSW van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam. Van dichtbij werd de bal over het doel geschoten en na een redding van Gok stuitte de bal richting het doel maar kon Jamie Veerhuis redding brengen op de doellijn. Uit een vrije trap van Oudewater werd de bal bij de tweede paal binnengekopt maar de treffer werd geannuleerd omdat de scheidsrechter iets had gezien wat velen niet hadden gezien. Beide ploegen gingen tegen het einde nog voor de winst maar wisten niet meer tot scoren te komen en al met al is de 1-1 misschien toch wel de terechte uitslag.

In een zeer vermakelijk duel tussen FC Oudewater en CSW moesten beide ploegen genoegen nemen met een gelijkspel. In een wedstrijd die werkelijk alle kanten op kon werd de ruststand uiteindelijk ook de eindstand 1-1. Een bliksemstart van CSW want de ploeg uit Wilnis kwam al na 3 minuten spelen … Lees meer »