Verdachte pinners in Abcoude


Geplaatst op: 7 juni 2011

Abcoude - Agenten hielden op maandagochtend 6 juni twee mannen aan die met een pasje hadden gepind die niet van hun was.

Rond 09.05 uur zag een getuige dat twee mannen zich op de Stationsstraat erg verdachte gedroegen bij het pinnen. Hij vertrouwde het niet, belde 1-1-2 en gaf een signalement van de mannen en het kenteken van hun auto door.

Meerdere politie-eenheden keken in Abcoude en omgeving en in Amsterdam naar de auto uit. Agenten zagen de auto op de Sloterweg in Amsterdam rijden. De twee mannen, 25 en 30 jaar oud en afkomstig uit Amsterdam en Almere, bleken in het bezit van een bankpasje te zijn, die niet op hun naam stond. Het tweetal werd aangehouden. Uit onderzoek naar de herkomst van het bankpasje bleek dat de rechtmatige eigenaar die vorige week op een onbekende manier kwijt was geraakt. Tevens bleek dat het niet was gelukt geld met de pas op te nemen.

In het politiebureau bleek dat de Amsterdammer nog een boete van ruim 600 euro had openstaan of een vervangende hechtenis van 42 dagen. De politie onderzoekt hoe de mannen aan de bankpas zijn gekomen. De man uit Almere werd in de loop van de avond heengezonden, de Amsterdammer moest blijven. Hij zal de openstaande boete moeten betalen en anders de 42 dagen uit moeten zitten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verdachte pinners in Abcoude

Abcoude - Agenten hielden op maandagochtend 6 juni twee mannen aan die met een pasje hadden gepind die niet van hun was.Rond 09.05 uur zag een getuige dat twee mannen zich op de Stationsstraat erg verdachte gedroegen bij het pinnen. Hij vertrouwde het niet, belde 1-1-2 en gaf een signalement … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: