001 - De Baat
Radio en TV Aalsmeer live bij Sport & Cultuur Festival

Radio en TV Aalsmeer live bij Sport & Cultuur Festival


Geplaatst op: 16 april 2024

Zondag 21 april is het team van Radio Aalsmeer aanwezig op het Sport & Cultuur Festival bij Zwembad de Waterlelie. Vanaf 11.00 uur wordt er door het radioteam live verslag gedaan van alle festiviteiten. Kom zondag langs en geniet van een scala aan gratis activiteiten! De uitzending is live te volgen via Radio Aalsmeer en TV Aalsmeer tussen 11.00 en 17.00 uur met diverse gasten en interessante interviews.

‘Echt Esther’: Wat als ze niet zien dat je ziek bent?

'Echt Esther' heeft donderdag 18 april om 18.00 uur René Hogenes en Gillyan, de zingende barkeepster, te gast. René leert ondernemers hun kennis razendsnel op exportniveau te brengen door speed reading. Daar heeft hij een programma voor ontwikkeld 'Game Changer'. Als Game Changer verander je de regels van het spel, en is stress alleen een signaal dat je je aanpak radicaal verandert. Gillyan werkt als 'de Zingende Barkeepster'. Ze doet dit al bijna 20 jaar. Heb je een vraag voor één van haar gasten? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Poppentheater en meer bij ‘That’s Life’

De uitzending van 'That's Life' van vrijdag 19 april tussen 20.00 en 22.00 uur start met Gerard Zelen van Poppentheater Zelen. Hij komt met zijn kleinkinderen het programma openen met een echt poppenkastspel. Daarna gaan programmamaakster Jenny Piet en technicus Adrie de Rooij in op de kunstroute van Nieuwkoop, die tijdens de Pinksterdagen het 20-jarige bestaan vieren. Oprichtster Loekie Rijlaarsdam komt naar de studio. Maar ook bestuursleden Bram Kranenburg en Riet van Veeren. Ze gaan een digitale wandeling door de route maken, dus kijk mee via TV Aalsmeer. En natuurlijk is er aandacht voor muziek.

Zaterdagmiddag ‘De Nederlandse Top 10’

Vanwege de live locatie-uitzending van het Sport & Cultuur Festival wordt de uitzending van ‘De Nederlandse Top 10’ eenmalig verschoven naar zaterdagmiddag 14.00 uur. Dan presenteert Meindert van der Zwaard de muzikale lijst van de tien populairste en meest succesvolle Nederlandse producties uit de hitparade. Tussendoor is er tijd voor muzikale tips voor de lijst van volgende week. Ook hoor je een grote hit van Nederlandse bodem uit het verleden voorbij komen. Binnen een uur ben je weer volledig op de hoogte.

Schilder Stefan Blokzijl bij ‘Door de Mangel’

Op 15 april was Stefan Verbeek de 420e gast in de Aalsmeerse talkshow. Naast zijn eigen installatiebedrijf is Stefan actief bij de professionele brandweer in Amsterdam, de vrijwillige Aalsmeerse brandweer en de Feestweek. Stefan vond in naamgenoot Stefan Blokzijl een opvolger voor het programma. Hij komt 22 april om 19.00 uur naar de studio. Stefan is een ondernemer met twee bedrijven en schildert er onder andere lustig op los. Stefan wil graag weten hoe hij dat allemaal combineert. Heb jij ook een vraag voor Stefan, mail deze dan naar:

studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending op maandagavond naar: 0297-325858.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio en TV Aalsmeer live bij Sport & Cultuur Festival

Zondag 21 april is het team van Radio Aalsmeer aanwezig op het Sport & Cultuur Festival bij Zwembad de Waterlelie. Vanaf 11.00 uur wordt er door het radioteam live verslag gedaan van alle festiviteiten. Kom zondag langs en geniet van een scala aan gratis activiteiten! De uitzending is live te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: