001 - De Baat

Scheidingspunt De Ronde Venen


Geplaatst op: 16 april 2024

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillenden zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, moet je naar een mediator, naar een advocaat, kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Het kunnen raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen kan helpend zijn.

Bij Scheidingspunt De Ronde Venen kun je kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent scheiding. Tijdens de avond is Maatschappelijk Werk en Pedagogisch Bureau van Kwadraad en een mediator aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces.

Datum: 6 mei 19.00-20.00 uur.
Locatie: Hoofdweg 1 in Mijdrecht.
Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen met bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl of bellen met 088-900 4000.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scheidingspunt De Ronde Venen

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillenden zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, moet je naar een mediator, naar een advocaat, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: