Karwei
Seizoenpresentatie VIOS

Seizoenpresentatie VIOS


Geplaatst op: 22 april 2024

Zaterdag 13 april was het dan eindelijk tijd voor onze jaarlijkse Seizoenpresentatie! En wat was het weer een bijzondere avond. We hebben er maanden naar uit gekeken en dan is het eigenlijk zo voorbij. De Show- & Marchingband verzorgde om 19:30 uur de opening waarna de rest van de avond van start ging! In een strak schema lieten alle afdelingen zien waar ze goed in zijn! Het hoogtepunt voor de Show- & Marchingband was uiteraard de taptoe-show. Daar hadden ze zo hard voor gewerkt. Het publiek was enthousiast en ze kwamen tevreden het veld af, echt als één team! Ook het ABC-orkest, dweilorkest Dorst, de Twirlsters en niet te vergeten de leerlingen kwamen met dezelfde glimlach naar achteren. Wat hebben ze toch een prachtige hobby! Voldaan en heeeel moe gingen ze (laat) naar bed. De taptoe-show is uiteraard nog een keer te zien in Mijdrecht-dorp op 22 juni a.s.

Van de seizoenpresentatie is een mooie samenvatting gemaakt door RTV de Ronde Venen. Dit is terug te zien via de diverse sociale media.

Het seizoen is nu officieel begonnen en een week later was al het eerste optreden van de Show- & Marchingband. Zij liepen een gedeelte van de route van Heemstede naar het eindpunt in Haarlem van de Bloemencorso Bollenstreek!

Komend weekend zijn ze opnieuw te zien in eigen dorp! Zoals ieder jaar worden de kinderen met de lampionnen weer meegenomen vanaf het Raadhuisplein naar de velden van SV Argon. De volgende dag, Koningsdag, zien we dezelfde kinderen graag weer terug met alles wat maar versierd kan worden. Ook dan vertrekken we vanuit het dorp naar het speelveld op de Windmolen! Een mooi begin van de dag als je dan al een prijs wint voor de meest fantastische versiering!Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Seizoenpresentatie VIOS

Zaterdag 13 april was het dan eindelijk tijd voor onze jaarlijkse Seizoenpresentatie! En wat was het weer een bijzondere avond. We hebben er maanden naar uit gekeken en dan is het eigenlijk zo voorbij. De Show- & Marchingband verzorgde om 19:30 uur de opening waarna de rest van de avond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: