001 - De Baat
Opening nieuw Repair Café in De Hoef

Opening nieuw Repair Café in De Hoef


Geplaatst op: 23 april 2024

Woon je in De Hoef en heb je spullen die gerepareerd moeten worden? Op zaterdag 4 mei gaat in De Hoef het Repair Café van Tympaan De Baat voor het eerst open! Van 10 tot 12 uur ben je van harte welkom in dorpshuis De Springbok, Oostzijde 61A De Hoef. Meer informatie kun je opvragen bij Annemarie Keja, 0294-284 824 of a.keja@stdb.nl.

Deskundige vrijwilligers

Het is het 5e Repair Café van Tympaan De Baat dat in De Ronde Venen actief is. De andere Repair Cafés zijn te vinden in Abcoude, Vinkeveen, Mijdrecht, Baambrugge en nu dus ook in De Hoef. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die je gratis kunnen adviseren en helpen met computervragen, elektronische apparatuur en die naai- en verstelwerkzaamheden verrichten. Wist je dat er in Abcoude en Baambrugge een dame is die batterijtjes en eventueel polsbandjes van horloges vervangen kan? In Baambrugge is er een reparateur aanwezig die wel raad weet met je kapotte sieraden. Zij is ook present in Mijdrecht. Veel dingen zijn na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar!

Repair Café De Hoef is vanaf 4 mei elke 1e zaterdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Voor meer informatie over de andere Repair Cafés kun je kijken op de website in het activiteitenoverzicht: www.tympaan-debaat.nl


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opening nieuw Repair Café in De Hoef

Woon je in De Hoef en heb je spullen die gerepareerd moeten worden? Op zaterdag 4 mei gaat in De Hoef het Repair Café van Tympaan De Baat voor het eerst open! Van 10 tot 12 uur ben je van harte welkom in dorpshuis De Springbok, Oostzijde 61A De Hoef. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: