001 - De Baat
Stichting Wilnisser Veenmolen heeft een nieuwe voorzitter

Stichting Wilnisser Veenmolen heeft een nieuwe voorzitter


Geplaatst op: 23 april 2024

De Stichting Wilnisser Veenmolen zet zich in voor de molen in Wilnis. Zij ondersteunen onder andere de molenaar bij het organiseren van Nationale Molendag en Nationale Monumentendag.

Na 22 jaar heeft voorzitter Paul Rowold afscheid genomen van zijn functie. Het bestuur bedankt Paul voor zijn inzet voor de molen. Zo is bijvoorbeeld recent voldoende geld opgehaald voor de reparatie van de molen.

Kevin Cabout heeft de taken overgenomen en is gestart als nieuwe voorzitter van de stichting. Kevin zet zich al jaren in als vrijwilliger voor de molen. Het enthousiasme waarmee hij zich inzette als vrijwilliger neemt hij mee in zijn nieuwe rol als voorzitter.

Nationale Molendag

Zaterdag 11 mei is het weer zover. Dan is het Nationale Molendag. Ook de Veenmolen in Wilnis is open op deze dag. Komt u ook langs?


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stichting Wilnisser Veenmolen heeft een nieuwe voorzitter

De Stichting Wilnisser Veenmolen zet zich in voor de molen in Wilnis. Zij ondersteunen onder andere de molenaar bij het organiseren van Nationale Molendag en Nationale Monumentendag. Na 22 jaar heeft voorzitter Paul Rowold afscheid genomen van zijn functie. Het bestuur bedankt Paul voor zijn inzet voor de molen. Zo … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: