Karwei
Lieuwkje Vlasma van MEE in Mantelzorg en Dementietrefpunt

Lieuwkje Vlasma van MEE in Mantelzorg en Dementietrefpunt


Geplaatst op: 22 april 2024

Zorg jij voor een naaste met een beperking of een chronische ziekte? Dan loop je vast rond met allerlei vragen. Op dinsdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur beantwoordt Lieuwkje Vlasma van MEE jouw vragen in het Mantelzorg en Dementietrefpunt van Tympaan De Baat in de Angstelborgh in Abcoude, Dorpszicht 22.

Hulpvragen

Lieuwkje Vlasma is verbonden aan MEE, een organisatie die onafhankelijke cliëntondersteuning biedt in De Ronde Venen. Zij denkt met je mee over jouw hulpvragen. Zij gaat deze ochtend in gesprek met mantelzorgers. Als jij zorgt voor de ander, wie zorgt er dan voor jou? Wanneer vroeg iemand voor het laatst hoe het met je ging? Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten? Wil je meer weten over onafhankelijke cliëntondersteuning en wat zij voor jou kunnen betekenen? Kom dan 7 mei langs! 

Trefpunt

Het Mantelzorg en Dementietrefpunt is elke eerste dinsdag van de maand geopend. Hier kunnen mantelzorgers en inwoners binnenlopen met hun vragen. Ook kunnen ze hier lotgenoten ontmoeten. Om 10.30 uur drinken we gezamenlijk koffie en thee. Ook kun je boeken en spelletjes lenen uit de geheugenbibliotheek.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lieuwkje Vlasma van MEE in Mantelzorg en Dementietrefpunt

Zorg jij voor een naaste met een beperking of een chronische ziekte? Dan loop je vast rond met allerlei vragen. Op dinsdag 7 mei van 10.00 tot 12.00 uur beantwoordt Lieuwkje Vlasma van MEE jouw vragen in het Mantelzorg en Dementietrefpunt van Tympaan De Baat in de Angstelborgh in Abcoude, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: