001 - De Baat
Zaterdag 25 mei korenfestival

Zaterdag 25 mei korenfestival "BeKOORlijk Abcoude"


Geplaatst op: 22 april 2024

Zaterdag 25 mei a.s. zal Abcoude weer gonzen van de vele koren die in de Dorpskerk hun stem zullen laten horen. Het tweejaarlijkse korenfestival "BeKOORlijk Abcoude" zal wederom plaatsvinden met maar liefst 20 koren die u gratis kunt komen beluisteren. U zult gegarandeerd kunnen genieten van heel verschillend repertoire, van pop tot klassiek en van Nederlands tot Georgisch. Jong tot oud zal van zich laten horen. Kinderen, mannen, vrouwen, iedereen wil u het plezier van het zingen laten zien en vooral laten horen.

De kerkdeuren staan open van 10:00 tot 17:00 uur, u kunt in- en uitlopen. De officiële opening zal deze keer gedaan worden door onze dorpsgenoot, de bekende zangeres Trijntje Oosterhuis. Zorg dat u er om 10 uur bent!

De Open Atelierroute vindt tegelijkertijd plaats in het dorp en buiten de kerk staan fietsen van "Fietsmaatjes" om u naar een open atelier te rijden, voor als het lopen niet zo makkelijk meer gaat. Kortom een dag om niet te missen!

Meer informatie vindt u op de website: www.bekoorlijkabcoude.nl

Datum: zaterdag 25 mei 2024

Plaats: Dorpskerk, Kerkplein 45 Abcoude

Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Toegang gratis, of vrijwillige bijdrage

 Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 25 mei korenfestival "BeKOORlijk Abcoude"

Zaterdag 25 mei a.s. zal Abcoude weer gonzen van de vele koren die in de Dorpskerk hun stem zullen laten horen. Het tweejaarlijkse korenfestival "BeKOORlijk Abcoude" zal wederom plaatsvinden met maar liefst 20 koren die u gratis kunt komen beluisteren. U zult gegarandeerd kunnen genieten van heel verschillend repertoire, van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: