001 - De Baat
Politie onderzoekt drugshandel na anonieme tip: verdachte aangehouden

Politie onderzoekt drugshandel na anonieme tip: verdachte aangehouden


Geplaatst op: 24 april 2024

Na een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem over vermeende drugshandel vanuit een voertuig in Mijdrecht, heeft de politie een onderzoek ingesteld dat leidde tot de aanhouding van een drugsdealer. Vorige week donderdag werd de verdachte aangehouden. Ook twee andere mannen waarmee de verdachte in de auto zat zijn ingesloten.

Bij de aanhouding werd een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Naast deze vondst heeft de politie het huis van de verdachte doorzocht. Hierbij zijn harddrugs, meerdere gegevensdragers, en een aanzienlijk geldbedrag in beslag zijn genomen. Tevens is het voertuig waarin de verdachte reed in beslag genomen voor verder onderzoek.

Een van de verdachten werd al snel weer vrijgelaten voor de drugszaak, maar werd opnieuw aangehouden, in verband met een lopend onderzoek in het buitenland.

Drugshandel treft vaak jongeren die door geweld en intimidatie in het criminele 'wereldje' verstrikt raken en moeilijk kunnen ontsnappen. De politie roept op om verdachte activiteiten te melden via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl, waar informatie vertrouwelijk en anoniem kan worden doorgegeven.Laatst bewerkt op: 24 april 2024 14:30

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie onderzoekt drugshandel na anonieme tip: verdachte aangehouden

Na een anonieme melding via Meld Misdaad Anoniem over vermeende drugshandel vanuit een voertuig in Mijdrecht, heeft de politie een onderzoek ingesteld dat leidde tot de aanhouding van een drugsdealer. Vorige week donderdag werd de verdachte aangehouden. Ook twee andere mannen waarmee de verdachte in de auto zat zijn ingesloten. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: