De Baat (2e)

Trottoirbanden Oosteinderweg opnieuw aangepast


Geplaatst op: 7 juni 2011

Aalsmeer - Op 25 en 26 mei is de trottoirbandenlijn langs de Oosteinderweg ter hoogte van de onderdoorgang met de nieuwe N201 in opdracht van de gemeente Aalsmeer aangepast. De uiteinden van de banden zijn circa 30 centimeter naar buiten toe verplaatst, waardoor over de gehele tunnel een gelijke breedte beschikbaar is voor het verkeer. De banden zijn op een normale zichthoogte geplaatst van 12 centimeter. In de bocht aan de zijde van Oosteinde zijn de banden verlaagd tot straatniveau om aanrijschade te voorkomen.

De gemeente heeft dit aangepast om de verkeersveiligheid voor de voetgangers en het autoverkeer te vergroten.
In de week van 19 mei waren de nieuwe trottoirbanden geplaatst in opdracht van de Provincie Noord-Holland. Na realisatie bleek echter dat de banden niet conform afspraak waren gerealiseerd. Hier is direct door de gemeente actie op ondernomen, maar deze aanpassing bleek niet afdoende. Bij de werkzaamheden moest namelijk rekening worden gehouden met een betonfundatie die onder de grond zit. Na klachten van omwonenden besloot de gemeente de situatie verder te verbeteren.

Wethouder Verburg: ‘Ik ga ervan uit dat deze verkeerssituatie nu naar tevredenheid is opgelost.'

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Trottoirbanden Oosteinderweg opnieuw aangepast

Aalsmeer - Op 25 en 26 mei is de trottoirbandenlijn langs de Oosteinderweg ter hoogte van de onderdoorgang met de nieuwe N201 in opdracht van de gemeente Aalsmeer aangepast. De uiteinden van de banden zijn circa 30 centimeter naar buiten toe verplaatst, waardoor over de gehele tunnel een gelijke breedte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: