All Out heren 5 kampioen


Geplaatst op: 7 juni 2011

In een bijna onnavolgbare reeks van overwinningen is het 5de heren tennisteam van All Out erin geslaagd het kampioenschap te behalen.

De heren presteerden het om alle speeldagen als winnaar af te sluiten.

Slechts 2 van de 42 partijen gingen verloren.
De voorsprong op de andere teams was dermate groot dat op de voorlaatste speeldag het kampioenschap al werd behaald. Derhalve was de laatste speeldag op zaterdag 4 juni jongstleden een formaliteit. De heren hebben zich kranig gehouden en ook deze wedstrijd met een 6-o overwinning afgesloten.

Als basis voor deze laatste goede speeldag mag zonder meer de medewerking en support van de sponsor van dit team genoemd worden. Deze overwinning en ook het kampioenschap draagt het team op aan de sponsor van het team.
Café Sportzicht is al vele jaren de trouwe sponsor van dit team. De eigenaren: Ben en Tineke de Koff zagen jaren geleden al de potentie van de mannen. Wedstrijdkleding, speciale voeding en uitgebalanceerde sportdranken hebben mede bijgedragen aan dit fantastische resultaat. Het team, Rene Maarse, Frank de Kruijf, Jorg Veen, Rob de Veij en captain Frans de Bies, danken de sponsoren van harte en zullen ook komend seizoen het nieuwe tenue van Cafe Sportzicht met trots dragen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

All Out heren 5 kampioen

In een bijna onnavolgbare reeks van overwinningen is het 5de heren tennisteam van All Out erin geslaagd het kampioenschap te behalen. De heren presteerden het om alle speeldagen als winnaar af te sluiten. Slechts 2 van de 42 partijen gingen verloren.De voorsprong op de andere teams was dermate groot dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: