001 - Escaperoom aglemeen

Met Belgerinkel naar de winkel nadert finish


Geplaatst op: 7 juni 2011

Aalsmeer - De fietscampagne ‘Met Belgerinkel naar de winkel' is bijna ten einde. De actie die het fietsen stimuleert levert niet alleen mooie prijzen op, maar is ook goed voor de gezondheid en het milieu. Deelnemers hebben nog tot en met zaterdag 11 juni de kans om een spaarkaart vol te krijgen en in te leveren. Dit kan bij de deelnemende winkels. Enkele honderden spaarkaarten zijn al ingeleverd bij de winkeliers die enthousiast op de actie reageren.

Er kunnen leuke prijzen gewonnen worden bij het inleveren van een volle en ingevulde spaarkaart. Elke spaarkaart geldt als een lot in de verloting van deze prijzen. Dit zijn onder andere twee Batavus fietsen, een barbecuepakket, een boodschappenpakket, waardebonnen en nog veel meer. De prijswinnaars krijgen voor eind juni bericht. Meer prijzen en de deelnemende winkels zijn te vinden op www.aalsmeer.nl/belgerinkel.

Winnaar fotowedstrijd
De beste foto voor de fotowedstrijd met het thema ‘Mijn fiets en ik' is gekozen. De winnaar ontvangt binnenkort bericht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met Belgerinkel naar de winkel nadert finish

Aalsmeer - De fietscampagne ‘Met Belgerinkel naar de winkel' is bijna ten einde. De actie die het fietsen stimuleert levert niet alleen mooie prijzen op, maar is ook goed voor de gezondheid en het milieu. Deelnemers hebben nog tot en met zaterdag 11 juni de kans om een spaarkaart vol … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: