Karwei
Nog enkele kaartjes nostalgische films Vinkeveen

Nog enkele kaartjes nostalgische films Vinkeveen


Geplaatst op: 14 mei 2024

Voor de filmvoorstelling a.s. zaterdag 18 mei in de feesttent van Vinkefest (Demmerik, Vinkeveen) zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Typisch Nostalgisch Vinkeveen organiseert i.s.m. de veertigjarige historische vereniging de Proosdijlanden deze unieke voorstelling. Aanvang 13.30 uur, tent open 13.00 uur. Entreekaarten à € 7,50 (inclusief een consumptie) zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn aan de Herenweg en Jumbo in winkelcentrum Zuiderwaard.

Gijzeling bankdirecteur

Op een groot LEDscherm zijn de nostalgische filmbeelden te zien, verbaal ingeleid door Lyône van Vliet en Hans van Zwieten. We zien bijzondere en mooie (gedigitaliseerde) beelden van de speelfilm ‘de Robot’ van Fons Compier uit 1972, waarin bankdirecteur Piet van Zwieten ontvoerd wordt. Ook zien we beelden van de opening van het Dorpshuis in 1973, Koninginnedagen van 1975 en 1998, de timmerfabriek van Van Spengen en naast nog diverse andere ludieke en leuke filmpjes van het dorp Vinkeveen ten tijde van de jaren 50 t/m 90 ook de spectaculaire palingvangsten onder de R.K.-kerk.

1 juni Abcoude

Na de uiterst succesvolle voorstellingen in Wilnis en Mijdrecht sluit Abcoude op 1 juni a.s. de reeks van nostalgische filmmiddagen. Kaarten voor deze nostalgische filmvoorstelling in het Piet Mondriaantheater zijn à € 4,00 verkrijgbaar bij Fred Abcoude aan de Hoogstraat. Hiermee sluit de enthousiaste aanloop naar de grootse viering van het veertigjarig bestaan van HV ‘De Proosdijlanden’ op 1 september a.s. in de Willisstee in Wilnis.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nog enkele kaartjes nostalgische films Vinkeveen

Voor de filmvoorstelling a.s. zaterdag 18 mei in de feesttent van Vinkefest (Demmerik, Vinkeveen) zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Typisch Nostalgisch Vinkeveen organiseert i.s.m. de veertigjarige historische vereniging de Proosdijlanden deze unieke voorstelling. Aanvang 13.30 uur, tent open 13.00 uur. Entreekaarten à € 7,50 (inclusief een consumptie) zijn verkrijgbaar bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: