Karwei
Abcouder Avondvierdaagse 2024

Abcouder Avondvierdaagse 2024


Geplaatst op: 14 mei 2024

De Abcouder Avondvierdaagse wordt van dinsdag 21 mei tot vrijdag 24 mei weer gelopen. Het is dit jaar de 40 e keer dat deze in Abcoude wordt gehouden. Rond de 900 kinderen lopen in en rondom Abcoude Baambrugge

Maar het gaat natuurlijk om de gezamenlijke wandeling. Naast de kinderen lopen de vaders en moeders al keuvelend langs het Gein en door de Horn terwijl de kinderen vooral heel hard en vals zingen. De organisatie wijst de ouders er wel op dat zij verantwoordelijk blijven voor hun eigen kinderen.

Plus markt Koot zal alle dagen bij de start aanwezig zijn om alle kinderen wat te eten of te drinken mee te geven voor onderweg. Anne Haen staat woensdag weer onderweg om appeltjes uit te delen.

Naast de uitreiking van de medailles voor de kinderen die de vier avonden hebben gelopen wordt de laatste avond bij de finish de “Sociaal Bokaal” uitgereikt aan de groep die zich het netst heeft gedragen en het meeste zwerfvuil en verpakkingen heeft opgehaald. Iedere groep krijgt bij de start een vuilniszak die aan het eind weer geleegd kan worden in de containers bij de finish.  Statiegeldflesjes graag in de daarvoor bestemde containers!

De routes zijn te zien op http://www.AvondvierdaagseAbcoude.nl 

De aankomst op VRIJDAG

De aankomst op de vrijdagavond zal worden georganiseerd rond de Hollandse Kade. De Abcouder Harmonie ontvangt de kinderen met muziek op het dr. Van doornplein en de finish is op het parkeerterrein op de Hollandse Kade

TEN SLOTTE

Het verkeer rondom Abcoude zal deze dagen extra verstoord worden. De kinderen moeten tenslotte verschillende keren door het dorp. Het Gein wordt woensdag enige tijd afgesloten en vrijdag wordt het Ruwelspad rond 20:00 afgesloten voor de aankomst van de kinderen. Verkeer van en naar de Hollandse Kade wordt omgeleid via de Spoorlaan. We raden de (ouders van) deelnemers aan om via de Spoorlaan met de fiets te komen, da’s sneller en
veiliger dan met de auto! Onderweg worden er vele foto’s genomen. Deze worden op de site van de avondvierdaagse gepubliceerd.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Abcouder Avondvierdaagse 2024

De Abcouder Avondvierdaagse wordt van dinsdag 21 mei tot vrijdag 24 mei weer gelopen. Het is dit jaar de 40 e keer dat deze in Abcoude wordt gehouden. Rond de 900 kinderen lopen in en rondom Abcoude Baambrugge Maar het gaat natuurlijk om de gezamenlijke wandeling. Naast de kinderen lopen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: