001 - De Baat
Vinkefest 2024 van start!

Vinkefest 2024 van start!


Geplaatst op: 17 mei 2024

Op het welbekende kermisterrein gelegen aan Demmerik te Vinkeveen vind dit weekend hét feest van Vinkeveen plaats.

De start is op vrijdagmiddag 17 mei om 16.00u met artiesten MICK HARREN, JOHAN KETTENBURG, DAVE MILLER en HUISDJ VERMAAS op de grootste vrijdagmiddagborrel van De Ronde Venen.

Op vrijdagavond feest in de tent met MART HOOGKAMER, DIAZ & BRUNO, MENNO ABEN, DJ JOERI en JODY BERNAL.

Zaterdagmiddag is de NOSTALGISCHE FILMMIDAG met Vinkeveense unieke beelden, en in de avond BOER HARM, TINO MARTIN, RAMON SANDBERGEN, QUINCY SMOLDERS, DJ DE JAS, MARK FLEDDERMAN en HELEMAAL TOP in de tent!

Op zondag een druk programma, in de middag start het feest al om 15.00u met vele artiesten. Daar zijn o.a. EMMA HEESTERS, DJ JEAN, DAVE MILLER en Q MUSIC, HET FOUTE UUR te bewonderen.

Maandag sluiten de feestelijkheden af met de FAMILIEDAG, mede mogelijk gemaakt door makelaardij Witte. Een gezellige bedoeling met veel activiteiten voor de jeugd met als hoogtepunt een KIDSDISCO en een optreden van FENNA RAMOS. (gratis entree!)

Er zijn tijdens Vinkefest voor de lekkere trek snacks verkrijgbaar. Voor alle informatie en tickets kunt u terecht op www.vinkefest.nl 


Laatst bewerkt op: 17 mei 2024 07:32

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkefest 2024 van start!

Op het welbekende kermisterrein gelegen aan Demmerik te Vinkeveen vind dit weekend hét feest van Vinkeveen plaats. De start is op vrijdagmiddag 17 mei om 16.00u met artiesten MICK HARREN, JOHAN KETTENBURG, DAVE MILLER en HUISDJ VERMAAS op de grootste vrijdagmiddagborrel van De Ronde Venen. Op vrijdagavond feest in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: