001 - De Baat
Workshop drachtplanten in Historische Tuin

Workshop drachtplanten in Historische Tuin


Geplaatst op: 14 mei 2024

Breng een bezoekje aan museum Historische Tuin tijdens een van de activiteiten! Zondag 19 mei is imker Eric aanwezig, die het bijenvolk op de Tuin beheert. Hij geeft deze dag tussen 14.00 en 16.00 uur een workshop over planten en bomen die belangrijk zijn voor bestuivers. Drachtplanten leveren nectar en/of pollen en zijn daardoor aantrekkelijk voor de honingbij.

Zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen aan de workshop. Kom zaadbommetjes maken! Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, evenals donateurs en museumkaarthouders. Voor anderen gelden de normale entreeprijzen. De Historische Tuin is bereikbaar via de ophaalbrug aan het Praamplein in Aalsmeer-Centrum.

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Workshop drachtplanten in Historische Tuin

Breng een bezoekje aan museum Historische Tuin tijdens een van de activiteiten! Zondag 19 mei is imker Eric aanwezig, die het bijenvolk op de Tuin beheert. Hij geeft deze dag tussen 14.00 en 16.00 uur een workshop over planten en bomen die belangrijk zijn voor bestuivers. Drachtplanten leveren nectar en/of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: