Gelukbrengers op Radio en TV Aalsmeer

Gelukbrengers op Radio en TV Aalsmeer


Geplaatst op: 15 mei 2024

Een volle uitzending van 'That's Life' vrijdagavond 17 mei om 20.00 uur met vrolijke geluksbrengers. Wat ooit met een droom begon bij Marike van IJssel, werd een evenement met een steeds grotere slinger van mensen die geluk brengen. Op meerdere plaatsen in Nederland wordt haar droom een ervaring, die jouw oprecht geluk brengt. En op 1 en 2 juni is dit ook in Aalsmeer op diverse locaties te beleven. Het gelukteam van Aalsmeer, waar Trudy Rothe deel van uitmaakt, komt naar de radiostudio met geluksbrengers. Van een fotograaf tot theesommelier en mooie zwerfsteentjes. Ook reiki, dans en inspiratie door keramiek, allerlei kunstvormen, gedichten en fijne muziek.

‘DownTown Radio’ blikt vooruit op evenementen

Bij 'DownTown Radio' blikken Dennis Wijnhout en Ilse Zethof zaterdag 18 mei om 14.00 uur vooruit op alle evenementen die de komende periode worden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze samen met Erik Eijsbouts en zijn medebewoonster uit De Spil Elisabeth. Er wordt onder andere stil gestaan bij de laatste Droomdisco voor de zomerstop, de bootjesdag van Dag van je Leven en DownTown Ophelia. Gebeld wordt met bestuurslid Frank Wind en er wordt teruggekeken op de G-tennisspelletjesmiddag in Kudelstaart.

Zomeragenda bij ‘Echt Esther’

Wat gaat er gebeuren in Aalsmeer deze zomer? Esther Sparnaaij praat er tijdens haar radioprogramma 'Echt Esther' maandagavond 20 mei om 18.00 uur over met Janna van Zon, Bob van den Heuvel en Wilbert Streng. Is er iets waar jij naar uit kijkt, heb jij een leuk event op de agenda staan, wil je graag delen wat en waarom? Mail deze activiteiten met datum naar esther@radioaalsmeer.nl en ze gaan het erover hebben.

Marielle Beun in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving ‘Door de Mangel’ de 35-jarige Jasper Zeilemaker als 422e gast. De kersverse Kudelstaarter vertelde o.a. over zijn jeugd, zijn huwelijksaanzoek, zijn samengestelde gezin en zijn levensmotto: “Leef je mooiste leven”. Zoals gebruikelijk heeft ook Jasper een opvolger gevonden. En hij hoefde niet ver te zoeken, want maandag 20 mei om 19.00 uur komt zijn aanstaande vrouw. Mariëlle Beun is eigen ondernemer. Iets met cacao, fotografie, marketing en bewustwording. Natuurlijk weet Jasper veel, maar toch wil hij graag weten als zij één van de drie onderdelen van haar onderneming zou moeten laten vallen, welke dat is en wat er voor in de plaats zou komen.

‘Business Lounge’ met Da Silva Bootverzorging en Jachthaven Piet Huis

Woensdag 22 mei a.s. om 19.00 uur zullen Aleandro da Silva van Da Silva Bootverzorging en Sander Huis van Jachthaven Piet Huis aanschuiven in 'Business Lounge'. Aleandro is recentelijk voor zichzelf begonnen. Hij zal komen vertellen over het onderhouden en poetsen van boten en wat hier allemaal bij komt kijken. Sander Huis is de nieuwe generatie van Jachthaven Piet Huis en ook hij treedt in de voetsporen van zijn ouders. Hij gaat vertellen en middels een filmpje laten zien wat ze allemaal doen bij hen op de jachthaven. Kortom, hele mooie verjonging bij twee Aalsmeerse watersportondernemers 22 mei live te zien en te horen.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gelukbrengers op Radio en TV Aalsmeer

Een volle uitzending van 'That's Life' vrijdagavond 17 mei om 20.00 uur met vrolijke geluksbrengers. Wat ooit met een droom begon bij Marike van IJssel, werd een evenement met een steeds grotere slinger van mensen die geluk brengen. Op meerdere plaatsen in Nederland wordt haar droom een ervaring, die jouw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: