001 - De Baat
Reconstructie fietspad Zwarteweg

Reconstructie fietspad Zwarteweg


Geplaatst op: 16 mei 2024

Stedin en Liander zijn bijna klaar met de werkzaamheden aan de het gasnet en de middenspanningskabels in het fietspad aan de Zwarteweg. Hierdoor kan de aannemer van de gemeente, J. van Ingen B.V., in de week na Pinksteren van start met het verbreden en verbeteren van het fietspad langs de Zwarteweg. De aannemer start als eerste op de plekken waar Stedin en Liander al klaar zijn.

Planning

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Dit houdt in dat het fietspad deels wordt opengemaakt, verbeterd en weer dicht gemaakt, hierna volgt de volgende fase. Voor fietsers is er een omleidingsroute. Voor auto’s geldt ter hoogte van de werkzaamheden een snelheidsbeperking van 30km. Zij worden langs de werkzaamheden geleid. De planning is dat het totale werk na de zomer klaar is.


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Reconstructie fietspad Zwarteweg

Stedin en Liander zijn bijna klaar met de werkzaamheden aan de het gasnet en de middenspanningskabels in het fietspad aan de Zwarteweg. Hierdoor kan de aannemer van de gemeente, J. van Ingen B.V., in de week na Pinksteren van start met het verbreden en verbeteren van het fietspad langs de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: