Bestuurder twee keer betrapt op rijden onder invloed

Bestuurder twee keer betrapt op rijden onder invloed


Geplaatst op: 17 mei 2024

Op donderdag 2 mei is een bestuurder twee keer door de politie betrapt op rijden onder invloed van alcohol, ondanks herhaalde waarschuwingen en de invordering van zijn rijbewijs.

Een alerte wijkagent zag een persoon die op het punt stond weg te rijden in zijn auto, terwijl omstanders hem waarschuwden dit niet te doen. Desondanks besloot de bestuurder toch te vertrekken. Tijdens een controle door de politie bleek hij bij de voorselectie de hoogste score te blazen.

De bestuurder werd naar het politiebureau gebracht, waar hij bij een ademanalyse maar liefst 870 ug/l blies. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en hem werd een taxi naar huis aangeboden. De bestuurder weigerde dit aanbod en zei een vriend te bellen om hem op te halen.

Vertrouwend op hun instinct, besloot de politie de bestuurder te volgen. Hun vermoedens bleken juist: de bestuurder negeerde zijn rijverbod en reed opnieuw, deze keer op de Legmeerdijk in Aalsmeer. Hij werd wederom staande gehouden en bekende spijt te hebben van zijn acties.

De bestuurder werd opnieuw naar het politiebureau gebracht en kreeg wederom een proces-verbaal voor het negeren van het rijverbod en het rijden met een ingevorderd rijbewijs. Deze keer accepteerde hij het aanbod van de politie wel en werd door een taxi naar huis gebracht.


Laatst bewerkt op: 17 mei 2024 20:36

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurder twee keer betrapt op rijden onder invloed

Op donderdag 2 mei is een bestuurder twee keer door de politie betrapt op rijden onder invloed van alcohol, ondanks herhaalde waarschuwingen en de invordering van zijn rijbewijs. Een alerte wijkagent zag een persoon die op het punt stond weg te rijden in zijn auto, terwijl omstanders hem waarschuwden dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: