Auto ramt brugoprit Donkereind Vinkeveen, bestuurder gewond


Geplaatst op: 17 mei 2024

Vrijdagavond rond 21.15 uur is een auto met hoge snelheid van de weg geraakt op het Donkereind in Vinkeveen.

De auto kwam vanaf het centrum van Vinkeveen en reed richting de Korenmolenweg. In een flauwe bocht reed de auto rechtdoor en ramde daarbij een brugoprit van een woning. De brug sloeg volledig weg en de auto kwam achterstevoren weer in de berm terecht. De bijrijder kon uitstappen, maar de bestuurder niet. 

De hulpdiensten rukten massaal uit en ook het traumateam kwam ter plaatse. Zij kwamen niet met de traumahelikopter, maar met de auto.

De duikers van de brandweer werden ook gealarmeerd, om de sloot te doorzoeken en uit te sluiten of er mogelijk een fietser of voetganger geschept zou zijn en in het water terecht was gekomen. 

De bestuurder kon geen goede blaastest doen. Er wordt bloed bij hem afgenomen om te controleren of hij teveel gedronken had. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bijrijder is naar het ziekenhuis gebracht voor controle. 


De brug is volledig weggeslagen


Laatst bewerkt op: 17 mei 2024 22:40

Bron: PetersHotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto ramt brugoprit Donkereind Vinkeveen, bestuurder gewond

Vrijdagavond rond 21.15 uur is een auto met hoge snelheid van de weg geraakt op het Donkereind in Vinkeveen. De auto kwam vanaf het centrum van Vinkeveen en reed richting de Korenmolenweg. In een flauwe bocht reed de auto rechtdoor en ramde daarbij een brugoprit van een woning. De brug … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: